Hvad skal Søfragt koste? Det er et vidt begreb og en jungle med priser der kan ændre sig fra dag til dag, derfor kontakt os med hvad der skal flyttes og hvorhen.

Udtryk som
Kan der lastes eller losses via rampe eller skal søcontaineren stilles på jorden?
Skal godset afhentes eller leveres via fragtmand til omlastning i søcontainer eller kan det læsses/losse direkte i Søcontainer?
Alt dette, ja hele papirgangen hjælper vi dig med.

TP-Service samarbejder med Transporto ApS og 3 af vores konsulenter er direkte tilknytte Transporto som eksterne konsulenter og derfor har vi tilsammen mange års erfaring med SØFRAGT.

Da Transporto er en NVOCC virksomhed, altså ikke et rederi, samarbejder vi med forskellige rederier i hele verden. Vi håndterer Stykgods, kaldet LCL, altså hvor du ikke har behov for en hel container. Har du behov for en 20 eller 40 fods container, kaldet FCL, klarer vi også denne øvelse.

Vi giver dig den bedste service, som er nødvendig for at opfylde kravene fra dagens marked samt sparer dig for penge og hovedbrud hvilket gør dig konkurrencedygtig.

Transporto har et utroligt stærkt internationalt netværk af agenter, som har samme tankegang for kvalitet og service som os.
Via dette netværk kan vi garantere dig, at din last vil blive håndteret på en professionel måde gennem hele rejsen.

Vi håndterer også indenrigsfragt via Danske vognmænd hvor vi har et stort netværk. Kontakt os og hør om vore priser pr. palle eller op til en hel bil.

Vores vigtigste mål er at fortsætte med at udvikle vores forretning, så vi kan tilbyde dig yderligere værdier og derved opbygge langvarige relationer.

Kontaktperson Tom Pedersen

Seniorkonsulent i Transporto
Mail: tp@transporto.dk
Mobil: +45 60 14 95 90

Og direktør i TP-Service
Mail: tom@tp-service.dk
Mobil: +45 60 14 95 90

Kontakt os hvis du også vil spare penge, husk at ”det der er sparet, det er tjent.”